Bilangan Pelawat ! ^_^

Wednesday, 23 November 2011

bermulalah kisah seorang insan ..

Assalamualaikum ! Hello2 !

Baiklah, ni post yang pertama aku untuk blog yang pertama nii. Hehe. Aku sangat berterima kasih kepada ibu bapa aku yang memberikan dorongan dan sokongan untuk membuat blog nii. 
Bagaimana aku terfikir nak buat blog ? Ini semua adalah hasil ikutan daripada kawan  aku. Aku tengok dia mcm best je tulis blog ni. Jadi, aku pun nak ikut jejak langkah dia skali lah . ~ngee~

Mungkin dengan blog inilah aku dapat :

-Mengeluarkan idea aku.
-Meluahkan apa yang hati aku ckp ( Hish ! tak nak jiwang)
-Melupakan segala benda yg memberatkan otak aku (jika aku menulis di blog)
-Mencetuskan idea kepada orang lain
-Atau membuatkan aku lupa kepada masalah yang berat-berat nii.

Jngn lupa follow bl0g aku tau..
muahahahahahahah...... >_<

1 comment:

  1. Wah.. bag0s-bag0s.. bertambah rakan fb aku melalui bl0g.. heehehehe..

    ReplyDelete